Gratis check van je onderzoeksvragen

binnen 24 uur een uitgebreide reactie

Vul hier je onderzoeksvragen in

gratis check van je onderzoeksvragen

Onderzoeksvragen

Goede onderzoeksvragen bedenken is zo makkelijk nog niet. Maar als je ze eenmaal hebt dan wordt je onderzoek een stuk makkelijker en leuker! Met deze gratis check wil ik je een goede start geven want ook voor scripties geldt dat een goed begin het halve werk is. Ook als je al verder bent met je scriptie dan kan de check nieuwe inzichten opleveren die je conclusies beter maken.

Meer weten?

Als je meer wilt weten van onderzoeksvragen dan is het boek ‘De Probleemstelling voor een Onderzoek’ van P. Verschuren een aanrader. Op overtuigende wijze laat hij zien waarom je tijd zou moeten investeren in een goede onderzoeksopzet. Je kunt natuurlijk ook een afspraak met me maken.

Hartelijk dank voor je snelle reactie en je bevindingen omtrent mijn hoofd- en deelvragen. Jouw feedback helpt mij wel degelijk in mijn proces van het onderzoek. Hartelijk dank!

Carmen

Wat was ik blij verrast vanmorgen dat ik antwoord heb gekregen op mijn hoofd- en deelvragen! Dat had ik niet verwacht, en ook zo snel. Ik wilde je heel hartelijk danken voor de moeite.

Dusty

Ik heb hier zeker wat aan. Maartje

Deze uitleg heeft me een beter zicht op de situatie gegeven. Ik ga hiermee aan de slag! Indi

Bedankt voor de snelle en uitgebreide feedback! Mocht ik verder nog problemen ondervinden dan neem ik zeker contact op! Gemma

Dankjewel! Zo kan ik inderdaad doelgerichter te werk gaan en bespaar ik geloof ik een boel werk. Peter